Er du gründer og føler deg overveldet uten en klar retning?

 
Epoke møte bilde-5.jpg
 

Gründerprogram for en bærekraftig fremtid.

Er hverdagen overveldende med mange oppgaver, tanker og frustrasjoner som ikke fører deg fremover? Eller har du en idé du lurer på om vil fungere i markedet?

Da har du kommet til riktig sted! Epoke Innovasjon hjelper deg som er gründer eller aspirerende gründer med å skape klarhet og retning gjennom å spesifisere forretningsideen, lage strategier, få god innsikt i brukeren og teste ideen du sitter inne med gjennom design drevet innovasjonsmetodikk.

 
Intervju.jpg

#Hvordan kan vi…

Program for gründere som trenger å spesifisere forretningsidéen, strategien og merkevaren sin. #Hvordan kan vi… handler om å bygge et solid fundament, ha tydelige strategier for hvordan du skal utføre på visjonen, lære å navigere i det ukjente og eksperimentere på veien.

Lanseres 12.November. Ta gjerne kontakt for mer informasjon.

Entreprenør stamina

For å lykkes er du nødt til å være mental tøff og jobbe systematisk og målrettet. Vi har lang erfaring innenfor entreprenørskap og kan bistå deg med gode verktøy og samtaler som gjør deg mentalt tøff, mer rustet og klar for det som venter deg nedover veien. Er dere et team som trenger bistand, veileder vi også dere.

Ta kontakt for å snakke om hvordan vi kan bistå deg på din gründerferd.

 
Epoke-8-2.jpg

BRAND din start-up

Få et brand som som selger! I en oppstartsfase kan det være vanskelig å tenke på merkevaren. Dette kan føre til at start-upen ikke treffer de riktige kundene. Vi kan hjelpe deg med merkevarestrategi, identitet og historiefortelling, navn, posisjonering, kommunikasjonskonsepter og differensieringsstrategi.

Ta kontakt for å se hvordan vi kan hjelpe deg med å lage en attraktivt merkevare.

 
 
 

Ta kontakt for å se hvordan vi kan samarbeide

Navn *
Navn