Ønsker du å lære mer om innovasjon ?

 
 
Epoke møte bilde-4.jpg
 
 

 Trenger dere bistand eller økt kompetanse innen innovasjon og bærekraftige forretningsmodeller?


Vi hjelper ledere og gründere med å oppdage nye muligheter gjennom menneskeorienterte tilnærminger. Vi trener og bistår dere i innovasjonsprosessen mot en bærekraftige og nytenkende fremtid.

Våre designdrevne innovasjonsprogrammer er utviklet for å rigge deg og teamet ditt med den kunnskapen og verktøyene dere trenger for å bygge en fremtidsrettet og innovativ bedrift. Les vår blogg “Perspektiv” for å lære mer om innovasjon og designdrevet metodikk.

 
 
Intervju.jpg
 
 

Ukens PERSPEKTIV


Dine oppfattelser er forutinntatte! Hvordan redefinere dette for å treffe kunden bedre?

“Hver dag skaper vi rammer for hvordan vi ser, hører og opplever verden. Disse rammene både informerer og begrenser våre oppfattelser, og som oftest tenker vi ikke på disse rammene engang, vi bare antar at vi ser verden gjennom de “riktige” rammene.”

 


 

blå .jpg
 

PERSPEKTIV


Vår misjon er å formidle og inspirere til å ta modige valg.
Vi gir deg verktøy, guider og innsikt for å hjelpe deg booste måten du innoverer på. Innovasjonsbloggen PERSPEKTIV gir deg ny innsikt, tankemodeller og metoder som fremmer og forbedrer innovasjonsprosessen samt rigger bedriften din for morgendagen.

 
 
 
 
 

 Nytt innovasjonsprogram i sikte!

I november lanserer vi et skreddersydd innovasjonsprogram for gründere som skal jobbe seg opp fra startgropen.. Ta kontakt for mer informasjon eller meld deg på vår mailingliste for oppdateringer.

 
blå .jpg
 
 

Følg oss gjerne på @epokeinnovasjon