Idé bootcamp

Idébootcamp lærer deg å generere idéer som ikke er åpenbare og som fører til slående løsninger!

Har du kjent på frustrasjonen i en workshop over at ideene som blir generert ikke er radikale eller nyskapende nok? Det å skape innovative idéer som virkelig gjør en forskjell er vanskelig, men det er langt ifra umulig. Det som kreves er trening og erfaring, og dette kan vi hjelpe deg med!

daria-nepriakhina-474036-unsplash.jpg

Hvor stort tenker du?

Idébootcamp er for deg som ønsker å være en av de fremste på idégenerering og nytenkning. Denne bootcampen vil gi deg verktøy som kan være avgjørende for din jobb med å skape en innovativ og bærekraftig fremtid.

 

I denne bootcampen får du verktøy på hvordan du kan endre dine tankesett til å tenke større, du får testet ut mange ulike måter å generere idéer på, du får lært og testet hvordan du kommer i flow og du lærer hvordan du kan få frem potensialet til alle deltakerne i teamet ditt.

Vi deler av våre erfaringer og vår tverrfaglige kompetanse og gir deg praktiske råd som du får testet i bootcampen men som også er lett å tilvenne når du kommer tilbake til bedriften

Denne bootcampen er for: designere, gründere, prosjektledere og teamet deres, HR-ledere og teamene deres, prosjektkoordinatorer som driver klynger og markedsførere.

Høres interessant ut? Ta kontakt. 


Hvorfor ta Idébootcamp?

Ved å ta denne bootcampen vil du lære hvordan du får frem growth-mindsettet under stressede idégenerering-situasjoner, hva som er suksess faktorene hos vellykkede kreative team og strategier for å bygge en kreativ kultur. Du vil også lære hvordan det er smart å starte en idémyldring og ulike oppgaver du kan bruke for å få frem de mest radikale idéene. Du får en verktøykasse som vil hjelpe deg med å bruke ulike metoder hentet fra Design Thinking og Design Sprint, inn i din arbeidsplass.

Du får:

  • Verktøykasse for radikal idégenerering

  • Mentale modeller for å bryte ut av jantelov-tankesettet

  • Strategier for å bygge en kreativ kultur

  • Hvordan oppnå FLOW i teamet

  • Du lærer hvordan du kan bygge solide team

Epoke møte bilde-6.jpg

Fasilitatorene

Våre kursholdere for Idébootcampen er gründer av Epoke Innovasjon, Benedicte Lysaker og Petter Sjulstad.

Med bred erfaring innenfor Design Thinking, entreprenørskap og konseptutvikling vil du få en dag full av inspirasjon, læring og gode verktøy og metoder.

Ta kontakt for å booke din bootcamp