Ønsker du å løfte blikket?

 
 
 
 
architectural-design-architecture-building-1774931.jpg
 

Innovasjonstrening for deg som ønsker å bli enda bedre!

Det å skape gode innovative løsninger krever gode verktøy, erfaring og mye trening. Du må evne å navigere og tenke ut flere muligheter i en mindre forutsigbar fremtid. Du må skaffe deg innsikt til å forvandle bedriften til en fremtidsrettet organisasjon. Du trenger en ny tankegang og en ny verktøykasse. Epoke Innovasjon gir deg akkurat dette gjennom helhetlige og nytenkende programmer for deg som ønsker å bli enda bedre til å skape innovative løsninger og bli en fremtidsrettet bedrift.

 
 
 

Nyhet!

Nytt innovasjonsprogram skreddersydd for ledere og intraprenører kommer november 2019. Mer informasjon kommer i september. Meld deg på vår mailingliste for oppdateringer.


Strategisk fremsyn

En workshop for bedrifter som ønsker å være relevant og konkurransedyktige i fremtiden.

Strategisk fremsyn er en workshop hvor vi ser på muligheter, retning, utfordringer og hvordan bedriften skal vokse i fremtiden.

Les mer her —>


Design Thinking workshop

Få oversikt over design thinking metodikken.

1 dags workshop hvor vi jobber oss gjennom hele Design Thinking prosessen og hvordan du kan bruke denne i din organisasjon.

Les mer —>


 
 

Idé bootcamp

Har du radikale nok idéer?.

For å skape gode innovasjonsprosjekter er det essensielt å kunne generere gode og store idéer. Dette krever trening og erfaring, derfor har vi laget denne bootcamp som omfatter akkurat dette.
Les mer —>


 
 
 

Ta kontakt for å se hvordan vi kan bistå deg til å ble en ekspert i innovasjon!

Navn *
Navn
 

Følg oss på instagram for mer inspirasjon