7 Podcaster du bør få med deg innenfor innovasjon og entreprenørskap.

 

Podcast er den nye bloggen sies det. Og vi kan vel alle være enige om at det er en utmerket måte å få innputt på i løpet av våre hektiske hverdager. Under har vi listet opp våre favoritter som vi lytter til og henter kunnskap, inspirasjon og nye, friske perspektiver fra.

God lytting! :)

Future Forecast med Isabelle Ringnes

Future Forecast.jpeg

Interessant podcast fra Oslo Business Forum med dyktige Isabelle Ringnes i spissen.

Her får du høre friske tanker om lederskap, innovasjon, teknologi og bærekraft fra noen av verdens mest innflytelsesrike ledere og entreprenører.

Lytt her: Future Forecast.

 

Stormkast med Valebrokk & Stordalen

Stormkast.jpg

Her får du saker som omkranser nyhetsbildet med spennende gjester fra norsk næringsliv. Podcasten gir deg gode perspektiver, oppdateringer og humor. Det er bare å glede seg!

Lytt her: Stormkast.

 

The Tim Ferris Show

The Tim Ferriss Show.jpeg

Hvis du vil lære om verdens beste forretningsmennesker, idrettsutøvere, investorer og entreprenører sine suksessvaner må du høre på denne.

Hver uke blir utøvere fra eklektiske områder (investering, sport, forretning, kunst, etc.) intervjuet og “dekonstruert” for å trekke ut deres taktikker, verktøy og rutiner de bruker for å oppnå suksess. Dette inkluderer favorittbøker, morgenrutiner, treningsvaner, tankesett og mye mer

Lytt her: The Tim Ferris Show.

 

The Chase Jarvis Show

Chase Jarvis Show.jpg

En podcast om entreprenørskap, business og kreativitet. Dette er podcasten hvor du hører om anerkjente mennesker innen business og entreprenørskap og hvordan de bruker sine kreative sider for å skape progresjon og resultater.

Denne bør du ikke gå glipp av! Kreativitet er ikke bare for designere eller kunstnere! Hvorfor? Det finner du ut av i denne podcasten.

Lytt her: The Chase Jarvis Show.

 

a16z med Marc Andressen & Ben Horowitz

Skjermbilde 2019-05-03 kl. 11.26.04.png

Podcasten om entreprenører og hvordan de bygger sine selskaper sett fra en investor sitt ståsted.

Her får du samtaler om fremtiden, teknologi, kultur og trender fra et venture capital firma.

Lytt her: a16Z

 

Exponent med Ben Thompson & James Allworth

Exponent.png

Ben Thompson og James Allworth ser på teknologiselskaper fra et strategisk ståsted. De snakker om det siste som har skjedd med de største teknologiselskapene, blant annet nyheter, strategiske valg og posisjonering.

Lytt her: Exponent

 

The knowledge project med Shane Parrish

The knowlegde project.png

Knowledge Project Podcast er en av de mest kjente podcastene i verden. Målet til Shane Parrish er å skap en tverrfaglig utdanning i verdensklasse ved å utforske ideene, leksjonene og metodene som hjelper oss å forstå hva som fungerer, hva som ikke gjør det, og hvorfor.

Lytt her: The knowledge project

 

Ønsker du å holde deg oppdatert?